Nyheter

Her kan du følge med på hva som skjer i VCFS. Hold deg oppdatert om aktiviteter, informasjon og mer.

Nasjonalt likemannstreff 2017 - Eidene

Jan Ove Bakkom - Friday, February 10, 2017

Årets store VCFS-begivenhet, nasjonalt likemannstreff 2017, er nå klart for påmelding.

Viktig informasjon: Nå dere melder på flere personer, meld på en og en (ikke velg både en voksenbillett og en barnebillett samtidig), da mister vi viktig info om deltakerne. Mot slutten av prosessen får man valg om å melde på flere deltakere, så man får registrert alle på samme påmelding selv om det blir litt ekstra trykking.

Treffet er lagt til pinsehelgen, lørdag 03.06. til mandag 05.06.
Vi har reservert hele Eidene senter, og har mulighet til å ta i mot maksimalt 160 påmeldte (litt avhengig av romfordeling).

Detaljert program kommer senere, men vi satser på oppstart lørdag kl 12:00 (kan komme fra kl 10:00) og avslutter mandag kl 14 (etter lunsj). Minner om at dere bør bestille billetter så snart som mulig for å få så lav pris som mulig, for de som kommer med kollektiv transport.

Som før vil de som bor mer enn 25 mil fra treffstedet få refundert 80% av reiseutgiftene, med forbehold om at pris for billetter er rimelig ift. bestillingstidspunkt og billettype. Scannet kopi av kvitteringer + kontonummer sendes til regnskap@vcfs.no for refusjon senest 2 mndr etter treffet.

 

For påmelding følg link. 

 

https://vcfs.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=7gQDGw

 

Trackback Link
http://www.vcfs.no/BlogRetrieve.aspx?BlogID=14827&PostID=753813&A=Trackback
Trackbacks
Post has no trackbacks.